Google Reader – simplu si eficient

Pentru cei care nu stiu, Google Reader este un serviciu oferit de google (http://www.google.com/reader) prin care puteti citi bloguri sau chiar ziare (care expun stirile si in format web feed 150px-Feed-icon.svg). In loc sa navigati zeci de bloguri sau ziare sa vedeti ce s-a mai intamplat, google reader face treaba asta si va prezinta intr-un mod unitar toate ‘noutatile’ din site-urile respective.

Pentru a folosi Google Reader, aveti nevoie de un cont google, care poate fi folosit pentru toate aplicatiile google (gmail, picasaweb, google docs, etc). Puteti inregistra un cont google aici: https://www.google.com/accounts/NewAccount

Interfata este una foarte simpla si eficienta, ca toate aplicatiile google. Nu veti gasi ciucurei si funtitze, insa usurinta folosirii este un plus major. Nu aveti nevoie sa instalati nimic, totul se ‘intampla’ in browser, google stocheaza toata informatia agregata pe serverele lor. Partea frumoasa e ca puteti accesa aceasta aplicatie de oriunde, nu numai de pe calculatorul personal.

greader1

Acest reader poate functiona si offline, aducand toate articolele pe calculatorul local, usurand astfel viata celor care nu au conexiune internet permanenta.

Pentru cei interesati, pagina de help poate aduce mai multa lumina cum sa folositi acest program: http://www.google.com/support/reader/?hl=en

Reclame

~ de chipuitorul pe iulie 11, 2009.

Un răspuns to “Google Reader – simplu si eficient”

  1. Multumesc pentru informatii!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: